Jeg køber tøj på vegne af en borger

 

 

Når man skal købe tøj på vegne af en borger

- det er nemmere end man tror!

 

 

Såfremt en borger ikke selv er i stand til at købe tøj, er det muligt at købe på vegne af borgeren.

Man kan naturligvis købe tøjet ”normalt” ved at betale med kreditkort. Såfremt en borger ikke har kreditkort kan tøjet sendes med girokort eller kontonummer. Vi kan ligeledes sende fakturaen direkte til en værge, såfremt det er påkrævet. Under alle omstændigheder er man MEGET VELKOMMEN til at ringe eller sende en e-mail, hvis man har spørgsmål😊Kontaktinformation her.

 

 

Forudbetaling:

Er man som indkøber, værge, kontaktperson eller lign. betænkelig ved at få tøj hjem til en borger, uden at dette er betalt, kan man betale forud. Altså man kan få en faktura, hvor information om betaling fremgår. Når fakturaen er betalt fremsendes tøjet. 

 

 

Ved køb med kreditkort:

Netkøb som normalt MEN venligst læs nedenstående:

Man har fra EU indført nye regler for at gøre internethandel mere sikkert. Derfor vil man fremadrettet opleve, at man én gang skal logge ind med Nemid eller telefonnummer/smskode, når man betaler med kreditkort online. Det er kun denne ene gang, det skal gøres. Se evt. linket fra Dankort/Nets for yderligere information: https://www.dankort.dk/Pages/onlinehandel-med-dankort.aspx

 

 

 

Ved køb med faktura/girokort/overførsel (betaling EFTER modtagelse af varen):

BMRK!!! Denne service bydes kun til værger, kontaktpersoner eller omsorgspersoner for borgere, som ikke selv har mulighed for at handle.

Skal borgeren have en faktura med girokort/kontooverførsel, skal der inden bestillingen sendes en e-mail til: kontor@veronaP.dk 

Mailen er Verona P's dokumentation for, at der må handles for pågældende borger - første gang man handler for borgeren. 

I mailen skal fremgå:

Borgerens navn

 Leverings adresse, inkl. bostedets/plejehjemmets navn.

 Bestillerens navn

 Bestillerens kontakt telefonnummer (såfremt vi skulle have spørgsmål vedr. ordren)

 Værgens adresse eller telefonnummer, såfremt regningen skal sendes til værgen