Tøjparty

Verona P. (Pasgaard´s eftf) kommer gerne og afholder tøjparty efter aftale.

Det koster ikke noget 😊

 

 

Ud over webshoppen har Verona P. ligeledes landets største rullende tøjbutik.

Vi kører ud til landets (ikke Sjælland) støtteforeninger, plejecentre, dagcentre, seniorforeninger, husmoderforeninger, personaleforeninger, bofællesskaber osv. Det har vi gjort siden 1990.

Vi kommer med masser af smart, moderigtigt tøj til voksne kvinder og seniorer i vores kassevogn medbringende varelageret. Dette betyder, at du ikke skal vente på dine varer, men i stedet få dem med hjem med det samme.

Verona P. er en lille familievirksomhed, hvilket betyder, at vi, som minimum, kan holde samme priser som butikkerne.

Det koster ikke noget at få Verona P. på besøg.

 

 

Nedenfor kan du læse mere omkring de 3 forskellige typer af demonstrationer, vi afholder. Fælles for de 3 forskellige typer af demonstrationer er, at vi altid kører 9 store stativer ind, og bygger en butik hos jer. Det betyder, at vi har ca. 1000 stk tøj med ind i "butikken" og yderligere

1000 stk i lastbilen. 

 

 Opstilling - hvis man bare gerne vil shoppe i fred 

Vi kommer og stiller sæsonens kollektion op. Interesserede seniorer, beboere, plejere og besøgende kan komme og kigge og handle tøj, som de lyster. Vi er naturligvis tilstede og vil vældig gerne hjælpe, såfremt kunden ønsker dette. Tøjet kan naturligvis prøves som ved et almindeligt butiksbesøg. Man får tøjet med hjem samme dag.

 

 

 Fremvisning - kundernes favorit 

Vi laver en fremvisning af kollektionen. Vi viser den seneste smarte kollektion og taler om sæsonens farver og snit. Vi kommer ligeledes med forslag til, hvordan man kan sammensætte tøjet. En fremvisning varer typisk mellem 20 – 30 minutter. I løbet af disse minutter vil man få rigtig mange smarte sæt at se. Efterfølgende har man mulighed for at kigge, røre og prøve kollektionen. Vi er naturligvis tilstede og vil vældig gerne hjælpe, såfremt kunden ønsker dette. Man får tøjet med hjem samme dag.

 

 

 Modeshow - hvis man vil se lidt men godt 

Vi laver et lille modeshow. Dette kræver 3 – 5 frivillige damer, som gerne vil gå mannequin – det vil være en fordel at mannequinerne har forskellige størrelser, således, at man som tilskuer kan forholde sig til, hvordan tøjet ser ud på normale kvinder. Verona P. vil fortælle om tøjet, mens mannequinerne går en runde i det smarte tøj. Et modeshow varer typisk 20 – 30 minutter. Under et modeshow får man lidt færre sæt at se sammenlignet med en fremvisning, til gengæld får man tøjet at se på rigtige kvinder. Efterfølgende har man mulighed for at kigge, røre og prøve kollektionen. Vi er naturligvis tilstede og vil vældig gerne hjælpe, såfremt kunden ønsker dette. Man får tøjet med hjem samme dag.

 

Du er velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du vil høre nærmere om et besøg. Find vores kontaktinformationer her.

 

Vi kender vores kunder rigtig godt. Det skulle vi gerne med 30 års erfaring!

Verona P. ved at voksne piger, modne kvinder og seniorer gerne vil være smarte og tidstypisk og kræver i dag moderne tøj med et passende snit og en god pasform. 

Vi fører moderigtigt tøj med den rigtige pasform til kvinder, som vægter kvalitet, pasform og fornuftige priser.